Programează vizită +40 748 107 085
Viziune Proiecte Spații Comerciale Contact

Povestea și viziunea

Calitatea construcțiilor, standard de bază

Am pășit în domeniul imobiliar în 2016 și am dezvoltat spații durabile și avangardiste încă de la primul proiect, iar atenția pe care o acordăm detaliilor se poate observa în fiecare clădire construită de noi. 

Cu rădăcini puternice de la Trutzi, compania suceveană cu renume în piața de fier, divizia imobiliară Trutzi Real Estate dezvoltă nu doar simple clădiri, ci stiluri de viață potrivite fiecăruia dintre noi. 

Viziunea noastră este ca, dincolo de construcția de clădiri de locuințe și spații de lucru, să aducem confort, siguranță și inovație în viața de zi cu zi a clienților noștri, prin respectarea, cu responsabilitate și rigoare, a normelor din domeniul construcțiilor și prin folosirea forței de muncă calificată.

TRĂINICIE

Una dintre valorile de bază a proiectelor Trutzi Real Estate este trăinicia transpusă prin clădirile durabile, care au la bază proiecte realizate în mod responsabil prin respectarea normelor de construcție și utilizarea forței de muncă calificată, dar și importanța oferită calității materialelor folosite în fiecare etapă de execuție.

ARMONIE

Susținem responsabilitatea față de mediu, oameni și stil de viață sănătos prin utilizarea și oferirea de resurse alternative de energie sau transport: spații verzi, stații de încărcare pentru mașini electrice, zone alocate parcării de biciclete și trotinete.  

Mai mult decât atât, armonia locuinței este asigurată de respectarea normelor de proiectare, dar și de posibilitatea personalizării apartamentelor, în funcție de cerințele și preferințele clienților noștri.

SIGURANȚĂ

ADN-ul Trutzi Real Estate este consolidat prin gradul ridicat de siguranță al clădirilor construite de noi. Echipa noastră de profesioniști în domeniu se asigură în permanență de punerea corectă în operă, din punct de vedere tehnic, a construcțiilor realizate, oferind astfel un înalt standard de siguranță și încredere multor generații, de acum înainte.