Programează vizită +40 748 107 085
Viziune Proiecte Spații Comerciale Contact

Avanera - Bacău

Un concept unic in Bacău – Ansamblul rezidențial Avanera este proiectat intr-o manieră mixtă, îmbinând zona rezidențiala, cu spații de birouri și spații comerciale. Astfel, în cadrul complexului, fluxul de persoane și mașini va fi unul echilibrat, iar rezidenții și persoanele care vor lucra în cadrul birourilor vor avea la îndemană restaurante, sala de sport, birou notarial, cabinet avocatură, grădiniță, afterschool, clinici, cabinet veterinar, saloane de înfrumusețare, bănci, spălatorie ecologică, farmacie, etc.

Totodată, pentru proprietarii spațiilor comerciale, fluxul de clienți va fi asigurat, în mare parte, de către locatarii celor 200 de apartamente, dar și de către persoanele care vor lucra in zonele de birouri, pe toată perioada zilei, oferind astfel un flux constant de clienți.

Dispunere și suprafețe

Ansamblul imobiliar Avanera Bacău este format din 2 tronsoane de cladiri construite în regim S+P+10 Etaje , având o înălțime de 36 m, cu o suprafață totală construită de 22.914 mp, din care aproximativ 5000 mp vor fi alocați spațiilor comerciale și de birouri, cu suprafețe cuprinse între 106 mp și 551 mp , acestea fiind disponibile la parter și etajul 1.

Dotări și facilități

Spațiile comercial se predau semifinisate, clientul avand posibilitatea să opteze, contra-cost, pentru finisaje.

Beneficii generale: Curent electric / Apă / Canalizare / Gaz / Încălzire prin pardoseală / Instalație pentru aer condiționat / Centrală termică / Grup sanitar / Internet / Supraveghere video / Parcare subterana si supraterana / Construcție nouă

Disponibilitate

În curând!

Locuri de parcare

În limita disponibilității, se pot achiziționa și locuri de parcare, subterane sau supraterane, ansamblul având proiectate un număr total de 271 locuri de parcare.

Contact

E-mail: bacau@avanera.ro

Telefon: 004 0746113612

Adresa birou vânzări: Str. Ștefan cel mare nr. 24E Bacău

CERE OFERTĂ

Programează o vizită

Ia legătura cu echipa noastră!
Completează formularul de contact și stabilește o intâlnire cu noi.

* Câmpuri obligatorii