Programează vizită +40 748 107 085
Viziune Proiecte Spații Comerciale Contact

Un nou proiect imobiliar semnat Trutzi Real Estate este programat a fi dezvoltat in inima orașului Botoșani. Poziția excelentă, calitatea în construcție și compartimentările excepționale transformă Avanera Botoșani într-o investiție imobiliară ideală, atât pentru prezent, cât și pentru viitor.

85 Apartamente
99 Locuri de parcare subterană
11447 M2 de suprafață construită
STATUS PROIECT: Construcție în curs de dezvoltare, cu apartamente disponibile la vânzare

Ansamblul Avanera Botoșani aduce o nouă viziune în piața imobiliară locală, prin soluțiile de compartimentare propuse, materialele premium alese, poziționarea ultracentrală (intersecția străzii Nicolae Iorga cu Calea Națională) și beneficiile generale oferite viitorilor locatari.

Blocul dispune de 9 etaje alocate celor 85 de apartamente, parterul fiind destinat exclusiv spațiilor comerciale, iar subsolul și demisolul oferă 99 de locuri de parcare, suficiente în raport cu numărul de apartamente construite.

Ansamblul rezidențial Avanera Botoșani este construit în zona centrală a orașului, pe Calea Națională nr. 78 și oferă viitorilor locatari un acces facil în fiecare colț al orașului.

De la parcuri și locuri de joacă, la bănci și instituții publice, complexul rezidențial beneficiază de toate facilitățile de care ai nevoie!

În imediata vecinătate a ansamblului se regăsesc Primăria (700 m), Tribunalul (950 m), Spitalul Județean de Urgență și Materinitatea (aprox. 1 km fiecare ).

Pentru familiile cu copii, punctele de interes din proximitate sunt: Școala Gimnazială nr. 10 (500 m), Liceul Dimitrie Negreanu (750 m), Liceul AT Laurian (350 m),  Farmacie (170 m).

Pentru aprovizionare și cumpărături, Avanera Botoșani oferă acces rapid la Penny (80 m), Uvertura Mall (aprox. 1 km), Piața Centrală (400 m) și Bazarul Botoșani, la doar 240 m.

ADRESĂ: Calea Națională nr. 78

NIVEL ÎNĂLȚIME: S1/S2+P+9E

UNITĂȚI LOCATIVE: 85 Apartamente (2 și 3 camere)

Explorează tipurile de apartamente și facilitățile Avanera Botoșani în galeria foto, precum și pe botosani.avanera.ro

Alte proiecte