Programează vizită +40 748 107 085
Viziune Proiecte Spații Comerciale Contact

Proiecte

Construim și livrăm clienților noștri soluții complete, acordăm importanță detaliilor și punem accent pe munca făcută cu simț de răspundere, respectând totodată și termenele de livrare, dar fără a compromite calitatea lucrărilor noastre!

Proiectele dezvoltate de Trutzi Real Estate au luat naștere din dorința de a veni în sprijinul celor care vor să spargă monotonia urbană și să adopte un stil de viață modern.  

Locuințele dezvoltate de noi redefinesc standardele de confort, printr-o serie de facilități și avantaje, unice în oraș. Astfel, încă din stadiul de construcție, peste 85% dintre apartamentele ansamblurilor Trutzi Real Estate au devenit ”acasă” pentru viitorii locatari.

În curs de dezvoltare

FOR SALE

Avanera Bacău își propune să aducă pe piața imobiliară locală un nou standard de calitate, arhitectură și life-style. Gândit ca o continuare a proiectelor deja aflate în curs de dezvoltare, din Suceava și Botoșani, proiectul Avanera Bacău aduce pe piața locală un concept unic și inovator, care îmbina în mod armonios spațiile destinate locuințelor cu zone alocate birourilor și spațiilor comerciale.

FOR SALE

Un nou proiect marca TRUTZI REAL ESTATE este în derulare. Nu construim doar clădiri de locuințe sau de lucru, ci confort și inovație în viața de zi cu zi a clienților noștri, prin respectarea, cu responsabilitate și rigoare, a normelor din domeniul construcțiilor și prin folosirea celor mai bune materiale. VIVASY Fălticeni este cel mai nou proiect imobiliar dezvoltat de noi  și, la fel ca celelalte proiecte construite și livrate, conferă trăinicie, sustenabilitate și siguranță beneficiarilor.

FOR SALE

Avanera Suceava este cel mai nou și îndrăzneț proiect imobiliar din Suceava, localizat în centrul administrativ al orașului. Avanera Suceava va îndeplini standardele setate de marile metropole, îmbrățișând, în același timp, tradiționalismul zonei. Află ce facilități și experiențe unice va aduce în oraș! 

FOR SALE

Un nou proiect imobiliar semnat Trutzi Real Estate este programat a fi dezvoltat in inima orașului Botoșani. Poziția excelentă, calitatea în construcție și compartimentările excepționale transformă Avanera Botoșani într-o investiție imobiliară ideală, atât pentru prezent, cât și pentru viitor.

Finalizate

SOLD OUT
Complex Rezidențial Eroilor 2021 Vezi proiectul
SOLD OUT
Complex Rezidențial Victoria 2021 Vezi proiectul
SOLD OUT
Complex Obcini Residence 2019 Vezi proiectul
SOLD OUT
Torino Residence 2017 Vezi proiectul