Programează vizită +40 748 107 085
Viziune Proiecte Spații Comerciale Contact

Contact

Pentru detalii suplimentare, contactează echipa Trutzi Real Estate la numărul de telefon +40 748 107 085 sau prin formularul de mai jos.

Îți suntem alături și găsim cele mai bune soluții pentru tine, în cel mai scurt timp.

* Câmpuri obligatorii

S.C. TRUTZI REAL ESTATE S.R.L., CUI RO 36591510, J33/1259/2016

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Finisajele și dotările specifice imobilelor sunt cu titlu de prezentare, pe baza recomandărilor specialiștilor colaboratori, dar și pe baza experienței dezvoltatorului cu furnizorii identificați sau a interesului viitor de contractare, urmând ca în cadrul imobilelor să fie utilizate respectivele soluții sau unele similare pieței de profil, în concordanță cu solicitările clienților privind decorarea imobilului achiziționat.

La elaborarea site-ului, dezvoltatorul a utilizat cele mai bune tehnici și proceduri de editar, pentru a reda caracteristicile imobilelor și/sau a finisajelor la un nivel superior de imagine și acuratețe, astfel încât reprezentările grafice pot prezenta diferențe față de imaginile reale, urmând ca acestea să poată fi verificate în cadrul prezentărilor fizice.

Toate caracteristicile finale ale imobilelor prezentate pot suferi modificări unilaterale din partea dezvoltatorului, iar prezentările incluse nu constituie obligativitate contractuală.

Orice ofertă promovată de dezvoltator va fi supusă unor termeni şi condiţii, putând fi modificată oricând fără notificare prealabilă până la semnarea unei intenții ferme de contractare. Acestea nu se vor cumula cu orice alte promoţii în vigoare.

Preţurile, specificaţiile şi disponibilitatea se pot modifica fără notificare prealabilă, dar mereu puteți fi informați dacă ne urmăriți în mediul online sau ne contactați.

Astfel, toate materialele publicitare și/sau comerciale în legătură cu acest proiect (prezentare site, broșuri, pliante, fotografii, imagini sau simulari 3d, materiale video, texte, prezentări etc), indiferent de suportul pe care sunt stocate, prezentate si/sau transmise către dumneavoastră sunt elaborate în scop exemplificativ și de prezentare, nu creează obligații contractuale, nu constituie ofertă de contractare și pot fi modificate oricând, în mod unilateral, de către Dezvoltator. De asemenea, toate și orice referințe/informații/ specificații/ caracteristici/parametrii/detalii cu privire la acest proiect pot fi modificate unilateral de către Dezvoltator pe parcursul executării și prezentării proiectului în oricare din fazele acestuia.

Informațiile cu caracter definitiv vor fi menționate și detaliate în cadrul fiecărei oferte solicitate de către orice client interesat, precum si în documentele cu caracter contractual ce vor fi încheiate cu fiecare client în parte.

Vrem să vă asigurăm că aceste modificări nu vă vor impacta și că mereu vom fi corecți și transparenți în comunicare, din aceste motive vă recomandăm consultarea cu regularitate a Secțiunii Termeni și Condiții și de asemenea, vă invităm să ne contactați la contact@trutzirealestate.ro .